From Wikipedia, the free encyclopedia[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]Whole foods are foods that are
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] and
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط], or processed and refined as little as possible before being consumed. Whole foods typically do not contain added ingredients, such as sugar, salt, or fat.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] Examples of whole foods include
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]; fruits and vegetables; unprocessed meat, poultry, and fish; and non-homogenized milk.
The term is often confused with
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط], but whole foods are not necessarily organic, nor are organic foods necessarily whole. Because of the lack of basic processing, some whole foods have a very short shelf life.
The United States
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] defines
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] as cereal grains containing the
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط],
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] and
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] of the original grain.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] Federal Dietary Guidelines issued by the
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] in 2005 recommended the consumption of at least three servings of whole grains each day, as they are proven to help cut risk of
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] and
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط].
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]There are several ways to meet the body's needs with respect to whole foods. One way is to consume a variety of fresh raw fruits and vegetables every day.
"Diets rich in whole and unrefined foods, like whole grains, dark green and yellow/orange-fleshed vegetables and fruits, legumes, nuts and seeds, contain high concentrations of antioxidant phenolics, fibers and numerous other phytochemicals that may be protective against chronic diseases."
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]